Ga naar de inhoud
Bakker Logistiek: een familiebedrijf van formaat

Over ons

Onze missie

Food Availability

Dagelijks werken we met ruim 1500 medewerkers keihard om inwoners van Nederland, Europa en andere delen van de wereld te voorzien van voedsel. Samen leiden we processen in goede banen en ontzorgen we onze klanten. Een belangrijke taak met grote uitdagingen, die we samen aanpakken.

Waar het ooit begon

Van trekschuit tot logistiek dienstverlener

Werken bij een familiebedrijf

Bakker is altijd bij je

Bakker Logistiek bewijst dat de combinatie van werken in de logistiek en werken bij een familiebedrijf goed werkt én maatschappelijk impact heeft. Ons team draagt namelijk bij aan Food Availability: op een slimme manier met vers voedsel de mensen bereiken. Dag in, dag uit, pallet na pallet of kilometer voor kilometer, vandaag, morgen en overmorgen. Dat is werken bij Bakker Logistiek.

In ons familiebedrijf is altijd plek voor de juiste professional: of je nou net van school komt en ervaring wil opdoen of al jouw jaren ervaring in de praktijk wil brengen. Op welk punt van je carrière je ook bent; wij zijn bij jou, zolang jij bij ons bent. Van je onboarding tot je pensioen en van ziekte tot de geboorte van je kind.

Hier staan we voor

De kernwaarden van Bakker Logistiek

Met deze waarden in ons achterhoofd bereiken wij elke dag weer het onmogelijke op het gebied van food logistiek.

Samenwerken
Betrouwbaarheid
Ondernemerschap
Respect
Discipline

Hier staan we voor

Vaste arbeidsvoorwaarden

Zoals wij met onze dienstverlening voor eten op tafel bij veel mensen, zorgt werken bij Bakker Logistiek natuurlijk ook voor eten op jouw eigen tafel. Daarom vinden we het belangrijk dat jij het naar je zin hebt bij ons. Wanneer je gaat werken bij Bakker Logistiek zorgen we bijvoorbeeld voor een fijne sfeer en verschillende opleidingsmogelijkheden, zodat jij kunt blijven groeien wanneer je gaat werken in de logistiek. Daarnaast kun je rekenen op:

een vast salaris
toeslagen voor bijzondere uren
reiskosten vergoeding
reservering van vakantiegeld
uitgebreide pensioenopbouw
minimaal 27½ vakantiedagen

Stilstand is achteruitgang

Loopbaanontwikkeling

Wanneer je gaat werken bij Bakker Logistiek word je uitgebreid ingewerkt. Tijdens jouw eerste maand neemt een van onze collega’s je mee in ons bedrijf. Zo maak je snel een succes van jouw nieuwe baan! Ook daarna blijven we investeren in jouw talent met trainingen, cursussen en opties vanuit onze eigen Bakker Academy. Of je nu gaat werken op kantoor, in ons magazijn of in de vrachtwagen: ontwikkeling is belangrijk voor iedereen.

Maar we investeren ook in bestaande vakkennis. Denk aan

Code-95 trainingen
VCA-trainingen
BHV trainingen
Hef-/reachtruck trainingen
Loopbaanbegeleiding
Rijbewijs CE omscholing
Bachelor of Masteropleidingen
Op maat gemaakte ontwikkeltrajecten

Bakker Groen

Voor de generatie van de toekomst

Ons handelen van vandaag heeft impact op de toekomst van morgen. Daar zijn we ons van bewust, en daarom maken we de activiteiten binnen Bakker Logistiek zo duurzaam mogelijk. We ontwikkelen nieuwe initiatieven, monitoren de gevolgen en verwerken deze in een rapport. Zo verkleinen we onze impact op het milieu. Logistiek werk hoeft dus niet belastend te zijn!

Sinds 2010 zijn we aangesloten bij het Lean & Green programma, onder de naam Bakker Groen. Door onze inzet wisten we in de afgelopen 12 jaar een indrukwekkende CO2-reductie te realiseren van in totaal 1/3e van onze totale uitstoot!

Ook in de toekomst blijven we stappen zetten naar een nog groener familiebedrijf. Het Bakker Groen programma wordt dan ook steeds belangrijker binnen onze bedrijfsvoering. Zo wordt er bij iedere beslissing gekeken naar de impact op mens en milieu.

Hey toekomstige collega!

Wil jij ook werken bij Bakker Logistiek?